Waxline Beauty Salon

WAXLINE

Beauty Salon

- Ahol a szépség kezdődik -

Rólunk

Szépségszalonunk 2019. március óta fogadja vendégeit Budapesten a IX. kerület szívében. Elsődleges célunk az volt, hogy minél többen elhagyják az otthon végezhető szőrtelenítéseket – ami legtöbbször szőrbenövéssel, véraláfutással, viszketéssel és rengeteg idővel jár – ehelyett profi szakemberekre bízzák, a legújabb anyagokat használva, valódi eredményekkel.

A szőrtelenítések alkalmával fenyőgyanta mentes, prémium minőségű waxokat használunk, amelyek nem okoznak irritációt, és szemmel láthatóan ritkítják az adott területen levő szőrt már 1-2 alkalom után. Többféle anyagot használunk, hogy mindenkinek személyre szabottan, a legjobb kezelést tudjuk nyújtani.

Arra törekszünk, hogy vendégeink igényeit minél szélesebb körben kielégítsük, ezért a szalon nyitása óta bővült a szolgáltatásaink listája. Azóta kézápoló, műköröm építő és sminkes szakembereink is várják a szépülni vágyókat, legyen szó manikűrről, saját köröm erősítéséről, vagy műköröm építésről. Aki elsajátítaná a sminkelés rejtelmeit, annak kolleganőnk egyéni workshopot tart, aki pedig egy eseményre szeretne profi sminket, annak gyönyörű alkalmi sminket varázsol.

Szeretettel várunk mindenkit, aki profi munkatársainkkal, jó hangulatban szépülne!